fbpx

United Cup: Πρώτη για την Ελλάδα η Σάκκαρη κόντρα στη Γερμανία

Η Σάκκαρη στο United Cup

Η Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, μετά την επιβλητική νίκη της κόντρα στον Καναδά.

Στο πρώτο παιχνίδι του tie η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 35χρονη Αντζελίκ Κέρμπερ στις 08:30, με την Γερμανίδα να έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 3-1.

Αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, με τον Έλληνα τενίστα να έχει ρεκόρ 9-4 κόντρα στον Γερμανό.

Τελευταία φορά που οι δύο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στο indoor 1000άρι στο Παρίσι με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 7-6(2), 6-4 σημειώνοντας την 300η νίκη στην καριέρα του.

Η αναμέτρηση Τσιτσιπά και Ζβέρεφ έχει μεγάλη σημασία και για τη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με τους δύο παίκτες αυτή τη στιγμή να τους χωρίζουν μόλις 10 βαθμοί.

Τα δύο μονά παιχνίδια (ανδρών-γυναικών) θα ακολουθήσει το διπλό μικτό με τις συνθέσεις να ανακοινώνονται λίγο πριν από το tie.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες θα περάσει στα ημιτελικά εκεί όπου περιμένει ήδη η Αυστραλία μετά από τη μεγάλη της νίκη κόντρα στη Σερβία στα προημιτελικά της Τετάρτης (3/1).

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Πολωνία-Κίνα (3-0)
Γαλλία-Νορβηγία (4/1)
Αυστραλία-Σερβία (3-0)
Ελλάδα-Γερμανία (5/1)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (5/1) για την Ελλάδα:
08:30 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
08:30 Μαρία Σάκκαρη – Αντζελίκ Κέρμπερ ΕΡΤ SPORTS 2
10:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεξάντερ Ζβέρεφ ΕΡΤ SPORTS 2
12:30 Μεικτό διπλό ΕΡΤ SPORTS 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις