fbpx

United Cup: Νίκη και στο μικτό διπλό για την Ελλάδα (videos)

United Cup: Νίκη και στο μικτό διπλό για την Ελλάδα (videos)

Ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο το tie με τον Καναδά η Ελλάδα, μιας και επικράτησε και στο μικτό διπλό, γράφοντας το τελικό 6-0! Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεργάστηκαν άψογα και κέρδισαν τους Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Στέισι Φουνγκ με 7-5, 6-4, σε 100 αγωνιστικά λεπτά.

Μόνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Καναδοί είχαν τον έλεγχο, που ξεκίνησαν με σερί 3-0 και break στο ενδιάμεσο. Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ως το 5ο game (4-1), για να έρθει η απάντηση του ελληνικού διδύμου, που πήρε πίσω το break και ισοφάρισε με δικό τους σερί (4-4).

Τίποτα δεν άλλαξε ως το 10ο game (5-5), για να πατήσουν ξανά το γκάζι οι Τσιτσιπάς και Παπαμιχαήλ, και με νέο break να μπουν για πρώτη φορά σε θέση ισχύος στο παιχνίδι (6-5). Στον επίλογο του πρώτου μέρους έφτασαν σε διπλό SP, και το εκμεταλλεύτηκαν για το 1-0 (7-5).

Στην επανάληψη το μομέντουμ παρέμεινε στην ελληνική πλευρά, γεγονός που αποτυπώθηκε και από το γρήγορο τρίτο break των διεθνών μας (2-1). Αλιασίμ και Φουνγκ απάντησαν άμεσα (2-2), ενώ κατάφεραν να σβήσουν και το επόμενο break των Ελλήνων (4-4), διατηρώντας τις ισορροπίες.

Στο φινάλε του αγώνα όμως, Πέτρος και Δέσποινα βρήκαν ξανά τον τρόπο να παραβιάσουν το σερβίς των αντιπάλων τους (5-4), και να σερβίρουν με απόλυτη επιτυχία για το ματς στη συνέχεια (5-4). Έτσι η Ελλάδα έκανε το 3/3 απέναντι στους Καναδούς σήμερα, και έκλεισε ιδανικά το Robin Round.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις