fbpx

Σάκκαρη: «Ευγνώμων που είμαι εδώ» (video)

Η Σάκκαρη στο United Cup

Δε θέλησε να κρύψει τον ενθουσιασμό της η Μαρία Σάκκαρη, κατά τη διάρκεια των on court δηλώσεών της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 7-6(2), 6-3 της Λέιλα Φερνάντες και έτσι εξασφάλισε την πρωτιά, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του United Cup.

«Είναι εκπληκτικό να παίζουμε εδώ μπροστά σε τόσους Έλληνες και να ξεκινάμε έτσι τη σεζόν. Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο για εμένα και την ομάδα, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ».

«Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και από τις δύο, είπα στον εαυτό μου ότι απλά πρέπει να κάνω το παιχνίδι μου, χωρίς να κοιτάω τι γίνεται στην άλλη πλευρά του κορτ. Έπαιξε εκπληκτικά και είμαι χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να παίξω ένα τέτοιο ματς στο ξεκίνημα της σεζόν».

Σχετικά με τις έντονες συζητήσεις στον πάγκο, είπε: «Είναι ωραίο να έχεις τον Τομ, τον Πέτρο, και την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχει χημεία και είναι μια διαφορετική εμπειρία, δεν είσαι μόνος στο κορτ. Όλοι έχουν τη δική τους στήριξη και κάποιες συζητήσεις είναι έντονες, αλλά είναι μέρος του τουρνουά».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις