fbpx

United Cup: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη και 1-0 η Ελλάδα (video)

Η Σάκκαρη στο United Cup

Ποδαρικό με άψογη εμφάνιση και νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στο United Cup, που επικράτησε εύκολα και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 6-0, 6-1 τη Ντανιέλα Σέγκουελ σε 68 αγωνιστικά λεπτά, και έκανε το 1-0 για την Εθνική στο tie του Β’ ομίλου με τη Χιλή.

Το πρώτο σετ στην Ken Rosewall Arena κράτησε μόλις 25 λεπτά, με την No. 9 του κόσμου να κυριαρχεί εξ’ ολοκλήρου και να μη χαρίζει ούτε ένα game στην αντίπαλή της. Στην επανάληψη ανέβασε την πίεση η Σέγκουελ, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Μαρία, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με το εξαιρετικό 84% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς, είχε 3 άσους και 16 winners, ενώ υπέπεσε σε 20 αβίαστα και 6 διπλά λάθη. Παράλληλα, η Σάκκαρη κατάφερε να εκμεταλλευτεί 5/9 BP της, ενώ έσωσε και το μοναδικό της Χιλιανής.

Τώρα η προσοχή των δύο ομάδων στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ανδρών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Νίκολας Τζάρι. Σε περίπτωση που ο ηγέτης της “γαλανόλευκης” μείνει εκτός, θα τον αντικαταστήσει ο Στέφανος Σακελλαρίδης.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις