fbpx

Τσιτσιπάς: «Πολύ πιθανό ν’ αγωνιστώ σε μονό και διπλό»

Ο Τσιτσιπάς στο United Cup

Μετά την απόσυρσή του από το μονό στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Χιλή για το United Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κρίσιμο tie με τον Καναδά την Τετάρτη (3/1).

«Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω στο United Cup. Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν σκεφτόμουν το comeback μου. Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά. Σήμερα αισθανόμουν υπέροχα. Ήταν μόνο μια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς που ένιωσα κάτι, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να με απασχολήσει πολύ. Δεν είναι μεγάλο θέμα», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στη συνέντευξη τύπου μετά τους αγώνες με τη Χιλή.

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε αν θα παίξει αύριο μονό ή διπλό. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα δύο».

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, είπε για το ματς με την Ντανιέλα Σεγκέλ«Ήταν ένα καλό πρώτο ματς της σεζόν. Όταν παίζεις με κάποιον που δεν έχεις ξανασυναντήσει και που δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντί σου, είναι πάντα δύσκολο διότι δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Έκανα αυτό που έπρεπε. Όχι πολλά, δεν το παράκανα».

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τον Νίκο Τζάρι. «Προφανώς και είμαι περήφανος. Δεν περίμενα να το γυρίσω έτσι, ειδικά όταν ήμουν πίσω με 3-0 στην αρχή. Η ομάδα με καθοδηγούσε στο ματς με πολύ καλές πληροφορίες και οδηγίες. Με βοήθησε και η ενέργεια του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν μια κλειστή μάχη».

Ρωτήθηκε και αν μπορεί να πλησιάσει το tour της ATP τη φετινή σεζόν. «Χρειάζομαι ακόμα πολλή δουλειά. Πρέπει να αναπτύξω το παιχνίδι μου, τη φυσική μου κατάσταση. Μετά, γιατί όχι; Νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω στο βασικό tour».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις