fbpx

Σάκκαρη: «Είναι σαν να παίζουμε στην πατρίδα μας εδώ» (video)

Η Σάκκαρη στην on court συνέντευξη στο United Cup

Απόλυτα ευχαριστημένη εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη, που εξέφρασε ανοιχτά την πίστη της στην εθνική ομάδα. Παράλληλα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα, ενώ σχολίασε και την υποστήριξη των ομογενών στην Αυστραλία.

«Δεν μοιάζει τόσο σαν πρώτο ματς της σεζόν, αλλά περισσότερο σαν τον τελευταίο μου αγώνα για την προηγούμενη σεζόν! Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενη που έδωσα στην ομάδα μου την πρώτη νίκη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και περιμένω με ενθουσιασμό για το τι θα έρθει».

Σχετικά με την αξία που είχε ο τίτλος της στη Γουαδαλαχάρα, είπε: «Η κατάκτηση αυτού του τίτλου ήταν κάτι σπουδαίο για μένα, ήταν κάτι που χρειαζόμουν πολύ και κάτι που μου έλειπε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρήκα τρόπο να αλλάξω τα πράγματα την περσινή σεζόν. Δε θα πω ψέματα, μέχρι τότε ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κατάφερα να τερματίσω στο Top-10 για τρίτη διαδοχική χρονιά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα».

Για την υποστήριξη των ομογενών, είπε: «Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι σαν να παίζουμε στην πατρίδα μας εδώ. Είσαι έξω στον δρόμο και πρέπει να προσέχεις τι θα πεις αν μιλήσεις ελληνικά. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τόσες ελληνικές σημαίες. Θέλω να μείνουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται και να βλέπουμε την ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ να μας υποστηρίζει».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις