fbpx

United Cup: Νίκη Τζόκοβιτς και προβάδισμα για τη Σερβία (video)

Ο Νόβακ Tζόκοβιτς στο United Cup

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη χρονιά, αφού άνοιξε το δρόμο προς την πρώτη νίκη της Σερβίας στο φετινό United Cup.

Ο 36χρονος Σέρβος κέρδισε στον πρώτο του αγώνα για τη σεζόν του 2024 τον Τσανγκ Τζιζέν με 6-3, 6-2, κάνοντας το 1-0 για τη Σερβία στο tie με την Κίνα.

Στο tie που προηγήθηκε σήμερα στο Περθ, οι Ηνωμένες Πολιτείες, πρωταθλήτριες στο περσινό United Cup, κέρδισαν τη Μεγάλη Βρετανία με 2-1, παρά την τεράστια νίκη στο πρώτο παιχνίδι της Κέιτι Μπούλτερ επί της Τζέσικα Πέγκουλα με 5-7, 6-4, 6-4.

Στο Σίδνεϊ και στον όμιλο της Εθνικής μας, ο Καναδάς κέρδισε τη Χιλή με 2-1. Η Λέιλα Άνι Φερνάντεζ επικράτησε της Ντανιέλα Σεγκέλ με 6-2, 6-3, ενώ ο Νικολάς Τζάρι κέρδισε στη συνέχεια τον Στίβεν Ντιτς με 7-5, 6-4, ισοφαρίζοντας για τους Χιλιανούς. Στο διπλό οι Καναδοί πήραν την πολύτιμη νίκη, με τους Φερνάντεζ και Ντίεζ να επικρατούν των Σεγκέλ και Μαρσέλο Τομάς Μπάριος Βέρα με 7-5, 4-6, 10-8.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (01:30) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Χιλή, ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, που αγωνίστηκε χωρίς τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις