fbpx

United Cup: Νίκες για Πολωνία και Γερμανία (videos)

Σφιόντεκ και Χούρκατς στο μεικτό διπλό του United Cup

H Πολωνία και η Γερμανία ξεκίνησαν με το “δεξί” τους αγώνες τους στο United Cup, με την πρώτη να κερδίζει τη Βραζιλία στο Περθ και τη δεύτερη να επικρατεί της Ιταλίας.

Αρχικά, η Ίγκα Σφιόντεκ πέρασε το εμπόδιο της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, νικώντας με 6-2, 6-2, ενώ ο Χιμπέρτ Χούρκατς κέρδισε στο δεύτερο παιχνίδι τον Τιάγκο Σέιμποτ Ουάιλντ με 6-7 (4), 6-2, 6-3.

YouTube video
YouTube video

Οι δύο Πολωνοί πήραν τη νίκη και στο μεικτό διπλό, αφού Σφιόντεκ και Χούρκατς, επικράτησαν των Χαντάντ Μάια και Μαρτσέλο Μέλο με 6-4, 6-3.

YouTube video

Από την άλλη, η Γερμανία πήρε τη νίκη απέναντι στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι η Αντζελίκ Κέρμπερ ηττήθηκε από την Τζασμίν Παολίνι με 6-4, 7-5.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κέρδισε τον Λορέντσο Σονέγκο με 6-7 (5), 6-3, 6-4. Όσον αφορά το μεικτό διπλό, Κέρμπερ και Ζβέρεφ, επικράτησαν των Αντζέλικα Μορατέλι και Σονέγκο με 6-3, 6-0.

YouTube video
YouTube video

Νωρίτερα σήμερα (30/12), η Κίνα επιβλήθηκε της Τσεχίας με 3-0, ενώ η Ολλανδία κέρδισε με 2-1 τη Νορβηγία.

Την Κυριακή (31/12) το United Cup θα συνεχιστεί με τον όμιλο της Ελλάδας, όπου ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει τη Χιλή στις 01:30 ώρα Ελλάδας. Στις 04:00 τα ξημερώματα οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στις 11:00 το πρωί θα αρχίσει ο αγώνας της Σερβίας με την Κίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις