fbpx

Θα παίξουν στα διπλά του Australian Open τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο Australian Open

Θα αγωνιστούν για 3η φορά στα διπλά του Australian Open τα αδέρφια Τσιτσιπά, που μπαίνουν απευθείας στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς. Οι «TsitsiBros» εξασφάλισαν τη θέση τους εκεί λόγω του υψηλού συνδυαστικού ranking τους και θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς βρίσκονται στη 32η θέση της entry list, και δε θα μπορούσαν να λείψουν από το κυρίως ταμπλό του «home slam» τους. Στη Μελβούρνη, άλλωστε, είχαν πετύχει και την πρώτη τους νίκη ως δίδυμο, φτάνοντας πέρυσι μέχρι τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αυτή θα είναι η έκτη διαδοχική τους παρουσία σε ένα Slam, αφού από το US Open του 2022 δεν έχουν απουσιάσει από κανένα major τουρνουά. Στη Νέα Υόρκη, μάλιστα, είχαν πετύχει μία ακόμα νίκη, και έφτασαν εκ νέου στον δεύτερο γύρο.

Όσον αφορά τον Στέφανο, θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο κυρίως ταμπλό των μονών, ενώ μένει να φανεί αν θα έχει… τριπλή αποστολή στη Μελβούρνη. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αγωνιστεί και στο πλάι της Πάουλα Μπαντόσα, στα μικτά διπλά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις