fbpx

Έφτασε στο Σίδνεϊ ο Τσιτσιπάς (pic)

Έφτασε στο Σίδνεϊ ο Τσιτσιπάς (pic)

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το πρωί της Πέμπτης (28/12), ενόψει της συμμετοχής του στο United Cup. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του για τη διοργάνωση, όπου θα εκπροσωπήσει την Εθνική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ντουμπάι, ο No. 6 του κόσμου αγωνίστηκε και στο «World Tennis League». Εκεί ανησύχησε τους φαν του με τους πόνους στη μέση, αλλά αγωνίστηκε ξανά στον τελικό του τουρνουά, και δήλωσε πως είναι έτοιμος για το United Cup.

Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες μαζί με το προπονητικό team του, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να έρθουν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Τη “γαλανόλευκη” φέτος απαρτίζουν επίσης οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου και Σακελλαρίδης.

Πρώτο tie για την Ελλάδα είναι τα ξημερώματα της Τρίτης (2/1) με αντίπαλο τη Χιλή, ενώ μία μέρα μετά η Εθνική θα κοντραριστεί με τον Καναδά (Τετάρτη 3/1). Στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβει την περσινή επιτυχία φτάνοντας ως τα ημιτελικά, και να κυνηγήσει το βήμα παραπάνω.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις