fbpx

Χριστουγεννιάτικη προπόνηση για τον Τσιτσιπά (video)

Χριστουγεννιάτικη προπόνηση για τον Τσιτσιπά (video)

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που έχει πρώτη στάση το United Cup. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο World Tennis League, και σε μία εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αυστραλία.

Στο φιλικό τουρνουά επίδειξης ο Στέφανος έδειξε να ταλαιπωρείται ακόμα από πόνους στη μέση του, γι’ αυτό και απείχε από το πρόγραμμα της δεύτερης και της τρίτης μέρας. Αγωνίστηκε μόνο στην πρεμιέρα και στον τελικό στο Άμπου Ντάμπι, και δεν έδειξε περισσότερη ανησυχία η κατάστασή του.

Ειδικά χθες (Κυριακή 24/12) ήταν σε εμφανέστατη καλύτερη κατάσταση στο μικτό διπλό, και κατάφερε στο πλάι της Πάουλα Μπαντόσα να πανηγυρίσουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους ως ομάδα. Πρώτα κέρδισαν το δίδυμο Μεντβέντεφ/Κένιν, και στον τελικό επιβλήθηκαν των Μεντβέντεφ/Αντρέεβα.

Με στόχο, λοιπόν, την ομαλή επιστροφή του στο κορτ, ο No. 6 του κόσμου συνεχίζει τη δουλειά με τη ρακέτα, ώστε στο Σίδνεϊ να είναι έτοιμος να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα σε νέα διάκριση. Πρώτη αντίπαλος της “γαλανόλευκης” θα είναι η Χιλή, τα ξημερώματα της Τρίτης (02/01).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις