fbpx

World Tennis League: Θα παίξει στον τελικό ο Τσιτσιπάς (pics)

World Tennis League: Θα παίξει στον τελικό ο Τσιτσιπάς (pics)

Θετικά είναι τα νέα από το Άμπου Ντάμπι, μιας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς νιώθει καλύτερα και θα αγωνιστεί στον τελικό του World Tennis League. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας προφυλάχθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, και σήμερα (Κυριακή 24/12) θα αγωνιστεί στον τελικό του μικτού διπλού.

Αν και πέρασε ένας μήνας από τον τραυματισμό του στο Τορίνο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στα Nitto ATP Finals, οι πόνοι επέστρεψαν στη μέση του κατά τη διάρκεια του διπλού των ανδρών. Πολλές ήταν οι στιγμές που έδειξε να πονάει, και έτσι αποφάσισε να απέχει από τη δράση τις επόμενες μέρες.

Ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων, ο No. 6 του κόσμου συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του τελικού στο τουρνουά επίδειξης. Και αυτό σίγουρα είναι πολύ ενθαρρυντικό, αν και εφόσον δεν πονάει, λίγες μέρες πριν την έναρξης της νέας σεζόν και το ταξίδι του στην Αυστραλία.

Θυμίζουμε, πως η επίσημη επιστροφή του στο κορτ θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Σίδνεϊ για το United Cup. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Australian Open, όπου εκεί ο Στέφανος θα έχει το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των 1.200 βαθμών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις