fbpx

Μπαντόσα: «Δύσκολοι μήνες για μένα, ξεκινάω με χαμηλές προσδοκίες»

Μπαντόσα: «Δύσκολοι μήνες για μένα, ξεκινάω με χαμηλές προσδοκίες»

Για τους μήνες της απουσίας της από το WTA Tour, αλλά και για την επιστροφή της στην ενεργό δράση με το νέο έτος μίλησε η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια, και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, παραχώρησε συνέντευξη στο Gulf News, και εμφανίστηκε ανυπόμονη για το 2024.

«Ήταν δύσκολοι μήνες για μένα, αλλά σιγά σιγά νιώθω καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι σε θέση να απολαμβάνω τον χρόνο μου στο κορτ, κάτι που πριν από έναν μήνα δεν μπορούσα να κάνω γιατί δεν ήμουν καν σε θέση να παίξω. Τώρα αισθάνομαι καλά και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή νιώθω πως είμαι στο 80% μου σωματικά. Λείπω από το Tour αρκετό καιρό, οπότε χρειάζομαι αγώνες. Πρέπει να μείνω κάποιο χρόνο έξω στο κορτ και να βρω ξανά τον ρυθμό μου. Ξέρω ότι πρέπει να γίνει σιγά-σιγά, γι’ αυτό ξεκινάω με χαμηλές προσδοκίες.

Έχω πέσει πολύ στην κατάταξη, αλλά αυτό οφείλεται σε έναν τραυματισμό, σε κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Ο μεγάλος μου στόχος τώρα είναι να είμαι υγιής. Το να μπορώ να αγωνιστώ για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς θα ήταν καταπληκτικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις