fbpx

World Tennis League: Ξανά εκτός ο Τσιτσιπάς

World Tennis League: Ξανά εκτός ο Τσιτσιπάς

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα θα μείνει εκτός αγωνιστικού προγράμματος στο World Tennis League του Άμπου Ντάμπι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αποφάσισε εκ νέου να προφυλάξει το σώμα του, και δε θα συμμετέχει στις προσπάθειες των Kites κόντρα στους Hawks.

Την πρώτη μέρα αγώνων του τουρνουά επίδειξης ο Στέφανος αγωνίστηκε κανονικά, αλλά στο διπλό των ανδρών, που έπαιξε στο πλάι του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αποθανατίστηκε σε αρκετές φάσεις να πιάνει τη μέση του και να πονάει. Κάτι άκρως ανησυχητικό, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Γι’ αυτό και χθες πήρε την απόφαση να μείνει εκτός δράσης, ώστε να μην επιδεινώσει την κατάστασή του, και παράλληλα βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του τόσο στο United Cup, όσο και στο Australian Open. Και στις 2 διοργανώσεις έχει να υπερασπιστεί πολλούς βαθμούς, και δεν πρέπει να απουσιάσει.

Τη θέση του στους Kites θα πάρει ξανά ο Λόιντ Χάρις, τόσο στο διπλό των ανδρών, όσο και στο μικτό διπλό, όπου και θα συνεργαστεί με τη σύντροφο του Στέφανου, Πάουλα Μπαντόσα. Οι Kites μετρούν ήδη δύο νίκες, και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις