fbpx

Τσιτσιπάς: «Αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε με την Μπαντόσα» (video)

Τσιτσιπάς: «Αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε με την Μπαντόσα» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έγιναν για πρώτη φορά συμπαίκτες, αφού έπαιξαν μαζί σε “διπλό” για το World Tennis League του Άμπου Ντάμπι και πήραν μάλιστα νίκη.

Η Ισπανίδα τενίστρια είπε χαριτολογώντας πως αυτό ήταν ένα… τεστ για τη σχέση τους, ενώ ο Στέφανος πρόσθεσε στη συνέχεια πως ήταν η ευχαρίστησή του να παίζει στο πλάι της συντρόφου του, και παράλληλα της αγαπημένης του τενίστριας.

«Νομίζω αυτό ήταν το τεστ, είτε θα παίρναμε διαζύγιο, είτε θα πάει όλο και καλύτερα, οπότε αυτό ήταν το τεστ σήμερα», είπε αρχικά η Μπαντόσα και έσπευσε να τη διορθώσει ο Τσιτσιπάς λέγοντας: «Εννοείς να χωρίσουμε», χαριτολογώντας.

«Προσπαθούσα για μια στιγμή να καταλάβω, αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε… Αλλά προφανώς υπάρχουν υπονοούμενα εκεί!», πρόσθεσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Σχετικά με την εμπειρία που αποκόμισε από την αναμέτρηση, ο Στέφανος απάντησε: «Ήταν εκπληκτικά, ήταν ευχαρίστηση να μοιράζομαι το κορτ όχι μόνο με την Πάουλα, αλλά και με κάποια που παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου τενίστρια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις