fbpx

Δε θα παίξει σήμερα ο Τσιτσιπάς – Ανησυχία για τους πόνους στη μέση (video, pics)

Δε θα παίξει σήμερα ο Τσιτσιπάς – Ανησυχία για τους πόνους στη μέση (video, pics)

Δε θα λάβει μέρος στη δεύτερη μέρα του φιλικού τουρνουά επίδειξης «World Tennis League» ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και επέστρεψαν οι πόνοι στη μέση. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας φάνηκε χθες πως δε βρίσκεται στο 100%, και πήρε την απόφαση να προφυλαχθεί μένοντας εκτός αγώνων.

Λίγα λεπτά πριν το ξεκίνημα των σημερινών αναμετρήσεων των Kites με τους Falcons (Ναγκάλ, Φριτς, Κιρστέα και Ριμπάκινα), η διοργάνωση ανακοίνωσε την αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας του Στέφανου, και αντικαταστάτης του θα είναι ο 26χρονος Νοτιοαφρικάνος, Λόιντ Χάρις.

Ο No. 140 του κόσμου θα πάρει τη θέση του Τσιτσιπά τόσο στο διπλό των ανδρών, όσο και στο μικτό διπλό, στο πλάι της συντρόφου του, Πάουλα Μπαντόσα. Θυμίζουμε πως χθες οι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη ως δίδυμο, και συνέβαλαν στη νίκη της ομάδας τους.

Από χθες (Πέμπτη 21/12) φάνηκε πως ο Στέφανος ταλαιπωρείται ακόμα από τις ενοχλήσεις στη μέση του. Συγκεκριμένα, στο διπλό των ανδρών ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποθανατίστηκε σε μία φάση να πιάνει τη μέση του, ωστόσο συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση μέχρι το τέλος.

Αυτό ίσως να επιδείνωσε τους πόνους, και γ’ αυτό πήρε την απόφαση σήμερα να μην αγωνιστεί, ώστε να μη χειροτερέψει τον τραυματισμό του. Μπορεί να βρίσκεται στην off-season του, αλλά απέχει ελάχιστα από το ξεκίνημα της νέα σεζόν, που θα τον βρει στο Σίδνεϊ με την Εθνική για το United Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις