fbpx

Davis Cup 2024: Τα εισιτήρια της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με την Ρουμανία

Davis Cup 2024: Τα εισιτήρια της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με την Ρουμανία

Στη διάθεση του κόσμου είναι πλέον τα εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στο τένις κόντρα στην Ρουμανία για τα play-off του World Group I του Davis Cup.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 3-4 Φεβρουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ αναφέρει: «Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων ανοίγει τις πύλες του το διήμερο 3 & 4 Φεβρουαρίου 2024 για να φιλοξενήσει την κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Ρουμανία, για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP. Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους ξεκίνησε από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ καλεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρουμανία».

Να θυμίσουμε ότι, σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει και κερδίσει τη Ρουμανία θα προκριθεί στο World Group I και θα αγωνιστεί (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) κόντρα σε μια από τις 12 ομάδες που ηττήθηκαν από τα προκριματικά του World Group, που θα διεξαχθούν επίσης τον Φεβρουάριο. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις