fbpx

World Tennis League: Το πρόγραμμα της ομάδας του Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι

World Tennis League: Το πρόγραμμα της ομάδας του Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω της συμμετοχής του στο φιλικό τουρνουά επίδειξης «World Tennis League» στο Άμπου Ντάμπι. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στην off-season του, και έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Στο Άμπου Ντάμπι ο Στέφανος θα εκπροσωπήσει την ομάδα των Kites, και θα συνεργαστεί με τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Αρίνα Σαμπαλένκα, και φυσικά τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία θα παίξει και στο μικτό διπλό.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από αύριο Πέμπτη (21/12) μέχρι την Κυριακή (24/12), και σ’ αυτή συμμετέχουν κι’ άλλα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης, όπως οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Τέιλορ Φριτς, Κάσπερ Ρουντ και Χούμπερτ Χουρκάτς.

Από τις γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ίγκα Σφιόντεκ, Έλενα Ριμπάκινα, Καρολίν Γκαρσία, Μίρα Αντρέεβα, Σοφία Κένιν και Λέιλα Φερνάντεζ, και σίγουρα το θέαμα αναμένεται πλούσιο και διασκεδαστικό.

Το πρόγραμμα των Kites:

Ακόμα δεν έχουν προκύψει τα ζευγάρια των αναμετρήσεων, αλλά όσον αφορά το πρόγραμμα η ομάδα του Στέφανου θα κάνει πρεμιέρα αύριο κόντρα στους Eagles (Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ, Αντρέεβα και Κένιν) στις 16:00 (ώρα Ελλάδος).

Μία μέρα μετά θα αντιμετωπίσουν τους Falcons (Ναγκάλ, Φριτς, Κιρστέα και Ριμπάκινα) στη 13:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ το Σάββατο θα παίξουν τον τελευταίο αγώνα του Robin Round με τους TSL Hawks (Σφιόντεκ, Γκαρσία, Ρουντ και Χουρκάτς) στις 16:00 (ώρα Ελλάδος).

Οι τελικοί του τουρνουά είναι προγραμματισμένοι για την παραμονή των Χριστουγέννων (Κυριακή 24/12) από τις 16:00 μέχρι τις 19:00. Εκεί θα βρεθούν οι δύο πρώτοι του Robin Round, και οι αγώνες θα είναι Best of 3, όπως το United Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις