fbpx

Προπονήθηκε με δύο hitting partners ο Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι (video)

Προπονήθηκε με δύο hitting partners ο Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι (video)

Συνεχίζει την εντατική δουλειά στο Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει ξεκινήσει το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε τη σεζόν στο No. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, και το 2024 θέλει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Χθες Δευτέρα (18/12) έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Στέφανος σε ανοιχτό κορτ της πολυπληθέστερης πόλης των ΗΑΕ, και σήμερα ανέβασε τους ρυθμούς στο πρόγραμμα του. Μαζί του είχε και δύο hitting partners, για να προπονηθεί πάνω στην ένταση και τη διάρκεια των χτυπημάτων.

Θυμίζουμε, πως ο Τσιτσιπάς είχε άδοξο φινάλε τη φετινή σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στο Τορίνο κατά τη διάρκεια των Nitto ATP Finals και εγκατέλειψε τις προσπάθειές του στο δεύτερο παιχνίδι. Το οίδημα στη μέση του στέρησε να συνεχίσει τις προσπάθειές του, και αποχαιρέτησε πρόωρα.

Η αποθεραπεία του πήγε καλά, δείχνει να ξεπερνά τους πόνους, και θέλει να συνεχίσει την προετοιμασία του σε φουλ ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη των υποχρεώσεών του με το νέο έτος. Πρώτος σταθμός το Σίδνεϋ για το United Cup, όπου θα ηγηθεί της Εθνικής μας ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις