fbpx

Montevideo Open: Ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Montevideo Open: Ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Montevideo Open οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες ηττήθηκαν στα προημιτελικά των διπλών, ενώ η δεύτερη έμεινε και εκτός τελικής 8άδας στα μονά.

Αρχικά, αμφότερες αγωνίστηκαν στα διπλά της WTA 125 διοργάνωσης στην Ουρουγουάη, αλλά με διαφορετικές παρτενέρ. Η Βαλεντίνη συνεργάστηκε με την 32χρονη Γεωργιανή, Εκατερίνε Γκοργκότζε, και στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τις Βραζιλιάνες Γκαμπριέλα Σε και Ρεμπέκα Περέιρα με 6-0, 6-1.

Στο ματς της προημιτελικής φάσης όμως, το δίδυμο της 25χρονης Ελληνίδας τενίστριας ηττήθηκε από τις No. 4 του ταμπλό, Φρέγια Κρίστι (Αγγλία) και Γιουλιάνα Λιζαράζο (Κολομβία) με 4-6, 7-5, 10-8, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων.

Από την άλλη, η Παπαμιχαήλ έπαιξε στο πλάι της 28χρονης Ουκρανής Ουκρανής, Βαλέριγια Στράκοβα, και μαζί επικράτησαν των Ιλένα Ιν-Αλμπόν (Ελβετία) και Μαρτίνα Καπούρο Ταμπόρντα (Αργεντινή) με 6-2, 6-3 στην πρεμιέρα.

Χθες το βράδυ, οι No. 2 του ταμπλό δεν τα κατάφεραν απέναντι στις Ελιξάν Λεκέμια (Γαλλία) και Γκαμπριέλα Λι (Ρουμανία), μιας και ηττήθηκαν με 6-3, 7-6(3), μετά από μία ώρα και 33 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Όσον αφορά τα μονά, η Δέσποινα έκανε καλή αρχή στο κυρίως ταμπλό νικώντας την 21χρονη Αμερικανίδα, Βικτόρια Χου, με 6-4, 6-2, όμως χθες δεν τα κατάφερε απέναντι στην 21χρονη Γαλλίδα, αλλά και κορυφαία του ταμπλό, Ντιάν Παρί, μιας και έχασε με 6-1, 6-2 σε 78 αγωνιστικά λεπτά.

Αντίθετα, η Βαλεντίνη έπαιξε μόνο ένα ματς στο κυρίως ταμπλό. Στην πρεμιέρα της, η No. 8 του ταμπλό αντιμετώπισε την 27χρονη Ρωσίδα, Ντάρια Λοτίκοβα, και έχασε με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις