fbpx

Τάιλι: «Θα είναι κοντά μας ο Κύργιος στο Australian Open»

Τάιλι: «Θα είναι κοντά μας ο Κύργιος στο Australian Open»

Σίγουρος εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθυντής του Australian Open, Κρέιγκ Τάιλι, πως ο Νικ Κύργιος θα βρίσκεται στη Μελβούρνη για το πρώτο Grand Slam της σεζόν. Δε γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να παίξει, πάντως ξέρει πως θα είναι εκεί για τη διοργάνωση.

«Η ενημέρωση για την κατάστασή του εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Εκείνος είναι ο αρμόδιος για να μιλήσει γι’ αυτό, πάντως θα βρίσκεται κοντά μας είτε παίξει είτε όχι.

Ελπίζω να μπορέσει να παίξει, γιατί είναι ένας παίκτης που λατρεύει να βλέπει το κοινό. Μας αρέσει να βλέπουμε τον Νικ και λατρεύουμε να τον έχουμε κοντά μας».

Παράλληλα, σχολίασε και την επιστροφή του Ναδάλ, είπε: «Είναι διασκεδαστικό να μιλάς με τον Ράφα, γι’ αυτό είναι υπέροχη αυτή η δουλειά. Τι όμορφος άνθρωπος!

Ανησυχούσε αρκετά για το αν θα ήταν έτοιμος να παίξει και γι’ αυτό δεν ήθελε να δεσμευτεί και να απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Είναι όμως υγιής, προπονείται καλά, παίζει σαν… Ράφα. Απλά ήθελε να είναι σίγουρος πως θα είναι σε θέση να έρθει και να αγωνιστεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις