fbpx

WTA Rankings: Μπήκε στο Top-100 των διπλών η Παπαμιχαήλ!

Η Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

Σπουδαία άνοδος και νέο career high για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που για πρώτη φορά στην καριέρα της μπαίνει στο Top-100 των διπλών στα WTA Rankings. Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια άφησε πίσω της 13 θέσεις, έπειτα από την κατάκτηση του τίτλο στο Argentina Open.

Αυτομάτως γίνεται και η τέταρτη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται στους/στις κορυφαίες 100 παγκόσμιας κατάταξης, τόσο σε ATP, όσο και σε WTA. Οι υπόλοιποι τρεις είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Μία θέση κατάφερε ανέβηκε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έφτασε ως την 8άδα της WTA 125 διοργάνωσης στην Αργεντινή, ενώ καμία άλλη Ελληνίδα τενίστρια δε σημείωσε άνοδο στα διπλά της παγκόσμιας κατάταξης γι’ αυτή την εβδομάδα.

Αναφορικά με τα μονά, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο Top-10, με την Σάκκαρη να βρίσκεται στο No. 9 του κόσμου. Σταθερή για μία ακόμα εβδομάδα και η Γραμματικοπούλου, ενώ από μία θέση κέρδισαν οι Παπαμιχαήλ και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Παράλληλα, 26 θέσεις ανέβηκε η Μιχαέλα Λάκη, επιστρέφοντας στο Top-500 (No. 481), 11 θέσεις υποχώρησε η Ελένη Χριστοφή, ενώ η Ελένη Κορδολαίμη κέρδισε τρεις, για να βρεθεί στο No. 1350.

Η κατάταξη των Ελληνίδων στα διπλά:

Η κατάταξη των Ελληνίδων στα μονά:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις