fbpx

Δεύτερη νίκη για τον Αζωίδη στο 15άρι της Λεμεσού

Δεύτερη νίκη για τον Αζωίδη στο 15άρι της Λεμεσού

Συνεχίζεις τις νικηφόρες εμφανίσεις ο Δημήτρης Αζωίδης στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στη Λεμεσό της Κύπρου. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ βρίσκεται και στην 8άδα των διπλών.

Σήμερα Πέμπτη (30/11) κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον 25χρονο Βρετανό, Τζόσουα Γκούντγκερ, και τον κέρδισε με 6-3, 6-1, έπειτα από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο Court 3 των εγκαταστάσεων. Στον πρώτο γύρο επικράτησε του 27χρονου Ρώσου, Αλεξάντερ Τσέπικ, με 6-4, 3-6, 6-1.

Στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον 26χρονο Ιταλό, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Λορέντζο Μπότσι, που κέρδισε νωρίτερα τον 27χρονο Κύπριο, Πέτρο Χρυσοχό με 6-3, 4-6, 7-6(4), μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα στο Court 1.

Αναφορικά με τα διπλά, ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον 35χρονο Κύπριο, Κρίστοφερ Κουτρούζα και στον πρώτο γύρο πέρασαν άνευ αγώνα, μετά το walkover των Κρίστοφερ Πάπα (ΗΠΑ) και Φώτη Φωτιάδη (Κύπρος).

Τώρα αντιμετωπίζουν τους Ολλανδούς, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Γιούριαν Μπολ και Μπράιαν Μπόζεμοϊ, με στόχο την πρόκρισή τους στην 4άδα. Στα προκριματικά των μονών, ο Αζωίδης κέρδισε πρώτα τον Αντρέι Κουσέου (Ρουμανία) με 6-1, 6-0, και μετά τον Ένρικ Μπλαντέλιους με 6-1, 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις