fbpx

Argentina Open: Στα ημιτελικά των διπλών η Παπαμιχαήλ

Argentina Open: Στα ημιτελικά των διπλών η Παπαμιχαήλ

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στα διπλά του Argentina Open πανηγύρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση. Η 30χρονη Ελληνίδα συνεργάζεται με την 23χρονη τενίστρια από την Αργεντινή, Μαρία Λούρδες Καρλ, και απέχουν μία νίκη από τον τελικό.

Στο ματς της 8άδας, Παπαμιχαήλ και Καρλ αντιμετώπισαν τις Ελιξάν Λεκέμια (Γαλλία) και Ρενάτα Ζαραζούα (Μεξικό) και τις κέρδισαν με 4-6, 6-2, 10-6, μετά από ένα κλειστό παιχνίδι. Στην πρεμιέρα τους επικράτησαν των Αργεντινών, Γκιγιερμίνα Νάγια και Χούλια Ριέρα, με 6-2, 6-2.

Όσον αφορά τα μονά, η Παπαμιχαήλ έχασε από την 28χρονη Αμερικανίδα, αλλά και No. 302 του κόσμου, Τζέιμ Λόεμπ, με 6-3, 6-2. Στη διοργάνωση αγωνίζεται και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που και αυτή αποκλείστηκε στην πρεμιέρα της στα μονά, ενώ βρίσκεται και στην 8άδα των διπλών.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε με την 24χρονη Τουρκάλα, Ίπεκ Οζ, και έχασε με 7-6 (1), 6-0, και πλέον επικεντρώνεται στις προσπάθειές της στα διπλά. Έχοντας για παρτενέρ της την 21χρονη Γεωργιανή, Εκατερίνε Γκοργκότζε, μετρούν ήδη μία νίκη στο WTA 125 τουρνουά της Αργεντινής.

Κέρδισαν τις Σάρα Εράνι (Ιταλία) και Εύα Βέντερ (Ολλανδία) με 6-4, 6-4, και σήμερα Πέμπτη (30/11) θα αναμετρηθούν με τις κορυφαίες του ταμπλό, Ντιάν Παρί (Γαλλία) και Βαλερίγια Στρακόβα (Ουκρανία). Αν κερδίσουν, τότε θα έχουμε ελληνικό “εμφύλιο» στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις