fbpx

WTA Rankings: Νέο career high για την Παύλου

WTA Rankings: Νέο career high για την Παύλου

Πλησίασε στο Top-400 των ανανεωμένων WTA Rankings η Δήμητρα Παύλου, καθώς ανέβηκε 28 θέσεις και πραγματοποίησε νέο career high. Έτσι, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο No. 410 του κόσμου, έχοντας τη μεγαλύτερο άνοδο από κάθε άλλη Ελληνίδα γι’ αυτή την εβδομάδα.

Σταθερά στην κορυφή για την Ελλάδα, αλλά και στο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, ενώ στο No. 2 της χώρας μας είναι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έχασε μία θέση. Δύο θέσεις άφησε πίσω της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, και άλλες 21 κέρδισε η Ελένη Χριστοφή.

Η κατάταξη των Ελληνίδων στα μονά:

Όσον αφορά τα διπλά, είχαμε διπλό career high από τις δύο κορυφαίες διπλίστριες της Ελλάδας. Η Παπαμιχαήλ κέρδισε μία θέση και ανέβηκε στο No. 106 της κατάταξης, ενώ η Γραμματικοπούλου άφησε πίσω της 14 θέσεις μετά τον θρίαμβο στη Βαλένθια, για να βρεθεί στο No. 114.

Μία θέση κέρδισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, δύο η Ελένη Χριστοφή και μία η Μάρθα Ματούλα. Πτώση στη βαθμολογία είδαν οι Δήμητρα Παύλου και Μαγδαληνή Αδαλόγλου, ενώ στα μονά έχασαν θέσεις οι Μιχαέλα Λάκη και Ελένη Κορδολαίμη.

Η κατάταξη των Ελληνίδων στα διπλά:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις