fbpx

Πέρασε στον τελικό στο 15άρι του Ηρακλείου η Λάκη

Πέρασε στον τελικό στο 15άρι του Ηρακλείου η Λάκη

Συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις η Μιχαέλα Λάκη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη της. Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε και σήμερα, και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Λάκη κατάφερε να κερδίσει την 20χρονη Λιθουανή, Κλαουντίγια Μπουμπελίτ, με 6-1, 6-3 σε 77 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 12, και αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην 19χρονη Ρουμάνα, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Λαβίνια Τανασιέ, που κέρδισε νωρίτερα την Ελένη Χριστοφή.

Στόχος της Μιχαέλας είναι να κάνει ό,τι έκανε και στα δύο τουρνουά στη Σερβία του Μαΐου και του Ιουνίου, ώστε να πανηγυρίσει τον τρίτο φετινό της τίτλο. Για να φτάσει ως εδώ αρχικά νίκησε την Γερμανίδα, Φρραντσίσκα Σιεντάτ με 4-6, 7-6(5), 6-4, στην πιο δύσκολη νίκη της αυτή την εβδομάδα.

Μετέπειτα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λι19χρονης Λιθουανής, Πατρίτσια Παουκστούτ, με 6-4, 6-4, η οποία και κέρδισε τον τίτλο στα διπλά του τουρνουά, με παρτενέρ της την Χριστοφή. Στα προημιτελικά, η κορυφαία του ταμπλό νίκησε την Λιθουανή, Κλαούντια Μπουμπελούτε, με 6-1, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις