fbpx

Μέχρι τα ημιτελικά η Σακελλαρίδη στο 25άρι της Λεμεσού

Μέχρι τα ημιτελικά η Σακελλαρίδη στο 25άρι της Λεμεσού

Εκτός τελικού έμεινε η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Λεμεσού στην Κύπρο, καθώς ηττήθηκε στον σημερινό ημιτελικό. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με τρεις νίκες και μία ήττα, παίζοντας πολύ καλό τένις.

Αντίπαλή της ήταν η 19χρονη Βελγίδα, αλλά και No. 330 του κόσμου, Χάνε Βαντεβίνκελ, η οποία επικράτησε με 7-6(2), 7-5 μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά αναμέτρησης στο Court 1, και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό (Κυριακή 26/11) μεγάλο τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την ελληνικής καταγωγής συμπατριώτισσά της, Σοφία Κοστούλαμ, που επιβλήθηκε νωρίτερα της No. 2 του ταμπλό, Αναστασία Ζαχάροβα με 6-2, 7-5, για να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά.

Για να φτάσει ως εκεί η Σακελλαρίδη, αρχικά κέρδισε την 26χρονη “γηπεδούχο, Μαρία Σιοπάχα, με 6-4, 6-2, ενώ στον δεύτερο γύρο επιβλήθηκε της Ρωσίδας, αλλά και προερχόμενης από τα προκριματικά, Ξένια Λασκούτοβα, με 6-3, 6-2. Στην 8άδα νίκησε την Βρετανίδα, Ελίζ Μάλονεϊ, με 6-0. 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις