fbpx

Φιναλίστ στα διπλά του Ηρακλείου τα αδέρφια Τσιτσιπά

Φιναλίστ στα διπλά του Ηρακλείου τα αδέρφια Τσιτσιπά

Δεν τα κατάφεραν στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης τα αδέρφια Τσιτσιπά, και ολοκλήρωσαν ως φιναλίστ τις υποχρεώσεις τους. Πέτρος και Παύλος ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό στο τελευταίο παιχνίδι και πήραν τη δεύτερη θέση.

Το ελληνικό δίδυμο έχασαν στον τελικό της ελληνικής διοργάνωσης από τους Αυστριακούς, Νιλ Ομπελάινταρ και Τζόε Σβάρτσλερ, με 7-6(4), 6-2, μετά από μία ώρα και 28 λεπτά παιχνιδιού στο σκληρής επιφάνειας Court 20, ολοκληρώνοντας μία καλή αγωνιστική εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι «TsitsiBros» αρχικά κέρδισαν τους Χρήστο Αντωνόπουλο και Ιωάννη Ξυλά με 6-1, 6-4, ενώ στα προημιτελικά δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Ντένις Ντραγκομίροφ (Γερμανία) και Ρίτσαρντ Ζούσμαν (ΗΠΑ), που τους κέρδισαν με 6-2, 7-6(4).

Στην 4άδα επιβλήθηκαν των Γάλλων Αρθούρ Γεά και Μπενζαμά Πιετρί με 6-3, 6-7(5), 10-6, μετά από μια ώρα και 47 λεπτά αγώνα, ο οποίος έγινε σήμερα, και είχαν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για τον τελικό. Αμφότεροι συμμετείχαν και στα μονά της διοργάνωσης, με τον Παύλο να φτάνει στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις