fbpx

Μεγάλη νίκη και ημιτελικά για την Γραμματικοπούλου στο 100άρι της Βαλένθια

Μεγάλη νίκη και ημιτελικά για την Γραμματικοπούλου στο 100άρι της Βαλένθια

Τη δεύτερη διαδοχική, αλλά και εξίσου μεγάλη νίκη της, πέτυχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 100.000 δολαρίων στη Βαλένθια. Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, ενώ έμεινε εκτός συνέχειας στα μονά από την πρεμιέρα της.

Η Βαλεντίνη συνεργάζεται με την 32χρονη Ρουμάνα, αλλά και No. 207 στα διπλά της παγκόσμιας κατάταξης, Αντρέα Μίτου, και κέρδισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Αλίσια Μπαρνέτ (Αγγλία) και Αντζέλικα Μορατέλι (Ιταλία) με 3-6, 7-6(0), 10-5, μετά από μία ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

Στον πρώτο γύρο, το ελληνορουμανικό δίδυμο επικράτησε των Ισπανίδων Πάουλα Αρίας Μανιόν και Ιρένε Μπουρίγιο Εσκοριουέλα με 6-2, 6-1, και περιμένουν να μάθουν τις επόμενες αντίπαλές τους στα ημιτελικά της ITF διοργάνωσης.

Όσον αφορά τα μονά, η Γραμματικοπούλου δεν τα κατάφερε απέναντι στην 21χρονη Ισπανίδα, και κάτοχο Wild Card για τη συμμετοχή της, Λεϊρέ Ρομέρο Γκορμάζ, μιας και έχασε με 6-4, 1-6, 6-3 μετά από μία ώρα και 51 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις