fbpx

ATP Finals: Στον τελικό ο απίθανος Τζόκοβιτς! (video)

ATP Finals: Στον τελικό ο απίθανος Τζόκοβιτς! (video)

Ασύλληπτη εμφάνιση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό των Nitto ATP Finals! Ο 36χρονος Σέρβος “υπέταξε” τον Κάρλος Αλκαράθ με 6-3, 6-2 μέσα σε μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα στο Pala Alpitour, και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Τορίνου, όπου και θα παίξει με τον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Νόλε χάρισε μόλις 5 games στον 20χρονο Ισπανό αντίπαλό του, σ’ ένα ματς που είχε δυνατά και μεγάλα σε διάρκεια ράλι, και για πρώτη φορά στη διοργάνωση κερδίζει στα δύο σετ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του σε βάρος του Αλκαράθ (3-2), και η δεύτερη διαδοχική από τον χαμένο τελικό του Wimbledon και μετά.

Αύριο, Κυριακή (19/11, 19:00), ο Τζόκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία. Θα διεκδικήσει το back to back στο Τορίνο, αλλά και τον έβδομο συνολικά τίτλο του, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έχει κλειδώσει από την πρεμιέρα του και το 8ο Year-end No. 1.

Παράλληλα, ο κάτοχος των 24 Grand Slam θα ψάξει και τον έβδομο φετινό του τίτλο, ενώ έχει φτάσει ήδη τις 54 νίκες σε 60 αναμετρήσεις που έχει δώσει (54-6). Θα παίξει στον 139ο τελικό της καριέρας του, και είναι στο κυνήγι του 99ου τίτλου του (98-40).

Απέναντι του αύριο θα δει τον 22χρονο Ιταλό, από τον οποίο και έχασε στο δεύτερο ματς της φάσης των ομίλων, και ίσως να πρόκειται για την πιο απαιτητική ρεβάνς του τα τελευταία χρόνια. Ο Σίνερ έχει σύμμαχο του τον κόσμο, ενώ είναι και σε δαιμονιώδη φόρμα, θέλοντας να φτάσει στην κορυφή αήττητος.

Νωρίτερα “λύγισε” τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, και έδειξε πιο έτοιμος από ποτέ να φτάσει στον θρόνο των Finals, αγωνιζόμενος στον πρώτο του τελικό στο τουρνουά. Θα’ ναι σίγουρα μια μεγάλη “μονομαχία”, και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD όπως όλοι οι αγώνες.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις