fbpx

ATP Finals: “Λύγισε” τον Μεντβέντεφ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (video)

ATP Finals: “Λύγισε” τον Μεντβέντεφ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (video)

Απίθανο τένις από τον Γιανίκ Σίνερ, που επικράτησε δίκαια του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό των Nitto ATP Finals και προκρίθηκε στον τελικό. Ο 22χρονος Ιταλός επικράτησε με 6-3, 6-7(4), 6-1 μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά αγώνα στο Pala Alpitour, και δε σταματά πουθενά!

Μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών του, ο Σίνερ παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητος στο Τορίνο, και πλέον περιμένει έναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ στον αυριανό (Κυριακή 19/11, 19:00) τελικό. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από το COSMOTE SPORT 6HD.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που Ιταλός τενίστας προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ για τον ίδιο θα είναι ο έβδομος φετινός τελικός, αλλά και ο 13ος συνολικά. Μέσα στο 2023 μετρά τέσσερις τίτλους, συνολικά έχει κατακτήσει 10, και στο Τορίνο πάει για τον μεγαλύτερο της καριέρας του.

Παράλληλα, διεκδικεί τον τίτλο αήττητος, γεγονός που θα του δώσει 1.500 βαθμούς στα ATP Rankings, ενώ το χρηματικό του έπαθλο θα αγγίξει τα 4.800.000 ευρώ. Επιπλέον, ήταν η τρίτη σερί νίκη του σε τελικό κόντρα στον 27χρονο Ρώσο, ενώ τον κερδίζει ξανά στην αγαπημένη επιφάνειά του.

Όσον αφορά το ματς, ο πρώτος φιναλίστ του τουρνουά ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με 29 winners και 10 άσους, ενώ υπέπεσε σε 13 αβίαστα και 2 διπλά σφάλματα. Εκμεταλλεύτηκε 3/7 BP του, έσωσε και τις 2 απειλές του Μεντβέντεφ, και ήταν ξανά εξαιρετικός από το πρώτο σερβίς (83%, 50/60).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις