fbpx

Τρίτη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά στο 25άρι του Ηρακλείου για την Παύλου

Τρίτη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά στο 25άρι του Ηρακλείου για την Παύλου

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Δήμητρα Παύλου στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της και πέρασε στα ημιτελικά, ενώ και η Ελένη Κοροκοζίδη προκρίθηκε στον τελικό των διπλών.

Η Παύλου κέρδισε σήμερα την 22χρονη Ουκρανή, Ολεξάνδρα Ολινίκοβα, με 5-7, 7-5, 6-2, έπειτα από δύο ώρες και 13 λεπτά “μάχης” στο χωμάτινο Court 12, και έκλεισε θέση για την τελική 4άδα. Εκεί θα αντιμετωπίσει την 30χρονη Ρουμάνα, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου.

Για να φτάσει ως εδώ, η Δήμητρα αρχικά κέρδισε την 30χρονη Βραζιλιάνα, Γκαμπριέλα Σε, με 7-6(3), 6-7(4), 6-3, ενώ στον δεύτερο γύρο επικράτησε της συνομήλικής της από την Ουκρανία, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβα, με 6-2, 6-3.

Όσον αφορά την Κοροκοζίδη, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την 22χρονη Λετονή, Μαργκαρίτα Ιγκνατιέβα, και είναι στο No. 4 του ταμπλό. Πέρασαν από τον πρώτο γύρο έπειτα από walkover των Κάρεν Μάθιενς (Γαλλία) και Λετίτσια Ματουζέφσκι (Λετονία).

Στα προημιτελικά κατάφεραν και κέρδισαν τις Έμμα Σλαβίκοβα (Τσεχία) και Αναστασία Ζολοταρέβα (Ρωσία) με 6-4, 6-4, και σήμερα επικράτησαν των Ουκρανών Μαρίγια Ποντουαρέβα και Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβαστο με 6-2, 7-5, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις