fbpx

ATP Finals: Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης στο Τορίνο

ATP Finals: Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης στο Τορίνο

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/11), με τα Nitto ATP Finals να μπαίνουν πια στην τελική τους ευθεία. Αύριο θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση της διοργάνωσης στο Τορίνο, με τα φώτα να είναι στραμμένα κυρίως στο βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στους κορυφαίους.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 (ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον επικεφαλής του Green Group και γηπεδούχο, τον Γιανίκ Σίνερ, που θα αναμετρηθεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Πρόκειται για τη “μάχη” ανάμεσα στο No. 4 και τον No. 3 του κόσμου, και φυσικά δεν υπάρχει φαβορί.

Το βράδυ, στις 22:00 (ώρα Ελλάδος), θα πάρει τη σκυτάλη στο Pala Alpitour το ματς ανάμεσα στον πρωτοπόρο του Red Group, Κάρλος Αλκαράθ, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, και αναμφίβολα είναι το παιχνίδι που θα περίμενε να δει η τενιστική κοινότητα στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των ομίλων έφεραν το ματς αυτό στα ημιτελικά της ιταλικής πόλης, και ένας από τους δύο κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης θα περάσει στον τελικό. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD, όπως όλα τα παιχνίδια των τελικών της ATP.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις