fbpx

Νίκες για Χριστοφή, Σακελλαρίδη και Κοροκοζίδη στο 25άρι του Ηρακλείου

Νίκες για Χριστοφή, Σακελλαρίδη και Κοροκοζίδη στο 25άρι του Ηρακλείου

Νικήτρια στο ελληνικό ντέρμπι η Ελένη Χριστοφή στην Κρήτη, που επικράτησε της Μιχαέλας Λάκη στην πρεμιέρα τους στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων. Η 25χρονη Ελληνίδα προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, ενώ το ίδιο έκαναν Σαπφώ Σακελλαρίδη και Έλενα Κοροκοζίδη.

Η Χριστοφή επικράτησε της 18χρονης Ελληνίδας τενίστριας με 6-3, 7-6(4), έπειτα από δύο ώρες και 8 λεπτά αγώνα στο Ηράκλειο και έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο κυρίως ταμπλό. Στον 2ο γύρο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 30χρονης Ρουμάνας, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Δήμητρα Παύλου, που προχθές Τρίτη (14/11) κέρδισε την 30χρονη Βραζιλιάνα, Γκαμπριέλα Σε, με 7-6(3), 6-7(4), 6-3, μετά από τρεις ώρες και 9 λεπτά αγώνα, ενώ με νίκες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Κρήτη οι Σακελλαρίδη και Κοροκοζίδη.

Η No. 2 του ταμπλό κέρδισε την 20χρονη Αμερικανίδα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Ισαμπέλα Μπαρέρα Αγκουάιρ, με 6-1, 6-2, και στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την 25χρονη Ρουμάνα, Οάνα Γκαβρίλα, με την οποία έχει συνεργαστεί στα διπλά ουκ ολίγες φορές.

Παράλληλα η Κοροκοζίδη επιβλήθηκε της 21χρονης Ρουμάνας, Σιμόνα Ογκέσκου, με 6-4, 5-7, 6-3, και δίνει συνέχεια στην πορεία της στο τουρνουά. Στον 2ο γύρο θα παίξει με την επίσης Ρουμάνα, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Ίγκνατικ, ενώ εξασφάλισε και την είσοδό της στην 8άδα των διπλών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις