fbpx

ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Σήμερα Πέμπτη ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Green Group των Nitto ATP Finals, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Γιανίκ Σίνερ και Χόλγκερ Ρούνε να διεκδικούν τα 2 εισιτήρια για τα ημιτελικά. Ο Χούμπερτ Χουρκάτς θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, χωρίς πιθανότητες πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στα μονά θα ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα στο Νόλε και τον 26χρονο Πολωνό, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τον κάτοχο του τίτλου. Εφόσον κερδίσει τον Χουρκάτς ο 36χρονος Σέρβος, το βράδυ θα ελπίζει κατά βάση σε νίκη του Σίνερ για να περάσει ως 2ος στην 4άδα.

Από την άλλη, ο πρώτος alternate της διοργάνωσης θα παίξει δίχως άγχος μιας και δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:30 (ώρα Ελλάδος), θα είναι η 7η on court συνάντησή τους, αλλά και η 2η φετινή. Ο Τζόκοβιτς δεν έχει χάσει ποτέ κόντρα στον Πολωνό (6-0)

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) το ματς ανάμεσα στους Γιανίκ Σίνερ και Χόλγκερ Ρούνε, που δικαιολογημένα τοποθετείται στο main event της βραδιάς. Ο 22χρονος Ιταλός και “γηπεδούχος” της διοργάνωσης απέχει ελάχιστα από την πρόκριση, και ίσως να του αρκέσει και ένα σετ.

Με νίκη θα κάνει το 3/3 και θα είναι σίγουρα πρώτος στον όμιλο. Από την άλλη, ο 20χρονος Δανός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να προκριθεί, ενώ με 2-0 σετ διεκδικεί μέχρι και την πρώτη θέση στα σενάρια της ισοβαθμίας. Και τα δύο σπουδαία παιχνίδια θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

Τα σενάρια πρόκρισης στο Green Group:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις