fbpx

ATP Finals: Ο Χουρκάτς θα αντικαταστήσει τον Τσιτσιπά στο ματς με τον Τζόκοβιτς (video)

ATP Finals: Ο Χουρκάτς θα αντικαταστήσει τον Τσιτσιπά στο ματς με τον Τζόκοβιτς (video)

Απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχή του από το υπόλοιπο των Nitto ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δε μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο έντονων ενοχλήσεων, και έτσι ο No. 8 του κόσμου πήρε τη νίκη.

Έτσι λοιπόν, τη θέση του στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης θα πάρει ο No. 9 του ATP Race και πρώτος alternate, Χούμπερτ Χουρκάτς, που βρίσκεται στο Τορίνο από το Σάββατο (11/11) και προπονείται εντατικά, σε περίπτωση που χρειαζόταν να αγωνιστεί.

Ο 26χρονος Πολωνός μπήκε στο Pala Alpitour λίγο μετά το άδοξο φινάλε του αγώνα ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ρούνε, και έπαιξε ένα φιλικό σετ με τον δεύτερο αναπληρωματικό των τελικών της ATP, τον Τέιλορ Φριτς, τον οποίο και κέρδισε με 6-3, με το κοινό να χειροκροτεί και τους δύο τενίστες.

Αξίζει να τονίσουμε, πως ο Χουρκάτς θα “κουβαλάει” από εδώ και πέρα τις δύο ήττες του Έλληνα τενίστα, ωστόσο διατηρεί κάποιες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά. Αν ηττηθεί απόψε ο Σέρβος κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ, και ο ίδιος τον κερδίσει καθαρά την Πέμπτη (16/11) μπορεί και να ελπίζει για την 4άδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις