fbpx

ATP Finals: Η ώρα και το κανάλι του «τελικού» ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ρούνε

ATP Finals: Η ώρα και το κανάλι του «τελικού» ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ρούνε

Επιστρέφει στη “μάχη” των Nitto ATP Finals το Green Group με δύο δυνατές μονομαχίες, από τις οποίες μπορεί να προκύψει τόσο ο κάτοχος της πρώτης θέσης του ομίλου, όσο και ο πρώτος που θα είναι με το ενάμιση πόδι εκτός τελικής 4άδας.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 (ώρα Ελλάδος) θα αναμετρηθούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρούνε, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τους δύο τενίστες. Αμφότεροι ηττήθηκαν στις πρεμιέρες τους, και για να ελπίζουν στην πρόκριση για τα ημιτελικά του Τορίνου χρειάζονται απαραιτήτως νίκες.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Στέφανος θα συναντήσει στο κορτ των 20χρονο Δανό, με τον οποίο δεν έχει καλή προϊστορία. Έχουν κοντραριστεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν, και ο Ρούνε έχει κερδίσει σ’ όλες. Πρώτα τον κέρδισε στους «16» του Roland Garros το 2022, και μετά στον τελικό της Στοκχόλμης.

Το ίδιο βράδυ θα κοντραριστούν οι δύο πρώτοι του ομίλου, οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιανίκ Σίνερ, με τον νικητή της αναμέτρησης να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και την πρώτη θέση (22:00 ώρα Ελλάδος). Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις