fbpx

ATP Finals: Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς μετά από 17 λεπτά αγώνα! (video)

ATP Finals: Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς μετά από 17 λεπτά αγώνα! (video)

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρησή του κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ένιωσε ξανά ενοχλήσεις, κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή κοντά του να του εξηγήσει το πρόβλημα, και λίγα λεπτά αργότερα ενημέρωσε πως δε θα συνεχίσει.

Μετά από μόλις 3 game και 17 λεπτά καθαρού αγώνα (2-1 υπέρ του Δανού), και παρότι ο No. 6 του κόσμου έδειχνε να πατάει καλά στο Pala Alpitour, αναγκάστηκε να σταματήσει τις προσπάθειές του λόγω έντονων πόνων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα σε ποιο μέρος του σώματος πονάει.




Πριν λίγες μέρες ο Στέφανος ταλαιπωρούταν με ενοχλήσεις στον ώμο και στη μέση, ενώ ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για πόνους του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στον χειρουργημένο αγκώνα. Σήμερα ο Τσιτσιπάς έδειξε στον γιατρό του αγώνα πως τον ενοχλεί το πόδι του, οπότε ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Θυμίζουμε επίσης, πως ο Τσιτσιπάς δεν είχε ολοκληρώσει τις δύο τελευταίες προπονήσεις του πριν το ματς της πρεμιέρας με τον Γιανίκ Σίνερ, ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε για τις ενοχλήσεις του στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου του, τονίζοντας πως είναι καλά και πως θέλει να αγωνιστεί.




Πλέον όμως επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες για τον τραυματισμό του, και με το walkover του ηττάται για δεύτερη φορά στο Τορίνο, για να ολοκληρωθούν εδώ οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος. Τη θέση του στο τελευταίο ματς των ομίλων των Nitto ATP Finals θα πάρει ο Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ο 26χρονος Πολωνός θα “κουβαλάει” και τις δύο ήττες του Στέφανου στο παιχνίδι κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο αν ο Σέρβος ηττηθεί απόψε από τον Σίνερ (22:00 ώρα Ελλάδος) και τον κερδίσει δίχως να χάσει σετ την Πέμπτη (15/11) θα διατηρεί κάποιες ελπίδες πρόκρισης για την ημιτελική φάση.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις