fbpx

ATP Finals: Το μεσημέρι της Τρίτης (14/11) ο «τελικός» του Τσιτσιπά με τον Ρούνε

ATP Finals: Το μεσημέρι της Τρίτης (14/11) ο «τελικός» του Τσιτσιπά με τον Ρούνε

Επιστρέφει στο πρόγραμμα των Nitto ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αγωνιστεί αύριο Τρίτη (14/11) κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε σ’ ένα ματς… δίχως αύριο. Τόσο ο Έλληνας τενίστας, όσο και ο No. 8 του κόσμου, προέρχονται από ήττες στις πρεμιέρες τους, και η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ουραγών του Green Group θα ξεκινήσει στις 15:30 (ώρα Ελλάδος), ενώ το ίδιο βράδυ στο Pala Alpitour θα ριχτούν στη “μάχη” της πρωτιάς του ομίλου οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιανίκ Σίνερ. Και οι δύο σπουδαίες αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Στέφανος θα συναντήσει στο κορτ των 20χρονο Δανό, με τον οποίο δεν έχει καλή προϊστορία. Έχουν κοντραριστεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν, και ο Ρούνε έχει κερδίσει σ’ όλες. Πρώτα τον κέρδισε στους «16» του Roland Garros το 2022, και μετά στον τελικό της Στοκχόλμης.

Όποιος χάσει αύριο επί της ουσίας εκμηδενίζει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα ημιτελικά του Τορίνου, ενώ ο νικητής μένει απλώς «ζωντανός». Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Ρούνε θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις