fbpx

ATP Finals: Διέκοψε την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Τσιτσιπάς (video)

ATP Finals: Διέκοψε την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Τσιτσιπάς (video)

Δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χθες Παρασκευή (10/11) στο κεντρικό κορτ του Τορίνου. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να αποχωρήσει για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας κάποιων έντονων ενοχλήσεων στον ώμο του και στον αγκώνα.

Συγκεκριμένα, ο No. 6 του κόσμου έγνεψε προς τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, πως δε μπορεί να συνεχίσει με έντονο προβληματισμό στο βλέμμα του, και άμεσα σταμάτησαν την προπόνηση για να εξετάσουν την κατάσταση του χεριού του, ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Η κατάσταση του Στέφανου θα επανεκτιμηθεί και σήμερα, που αναμένεται να μπει στο κεντρικό κορτ μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ για κοινή προπόνηση, ενώ νωρίτερα θα προπονηθεί μαζί με τον αδερφό του, και κορυφαίο διπλίστα της Ελλάδας, Πέτρο Τσιτσιπά.

Θυμίζουμε πως η πρεμιέρα του Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή (12/11) στις 15:30 (ώρα Ελλάδος) απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ, και σε περίπτωση που δεν μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, θα τον αντικαταστήσει ο No. 9 του Race, Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις