fbpx

Το μήνυμα στήριξης του Ναδάλ στον Αλκαράθ ενόψει των ATP Finals (video)

Το μήνυμα στήριξης του Ναδάλ στον Αλκαράθ ενόψει των ATP Finals (video)

Το δικό του μήνυμα στήριξης έστειλε ο Ράφαελ Ναδάλ στον Κάρλος Αλκαράθ, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του No. 2 του κόσμου στα Nitto ATP Finals του Τορίνο, μέσα από σχόλιό του σε βίντεο όπου αποθανατίζεται ο Αλκαράθ την ώρα που μιλάει για τον συμπατριώτη του.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης είπε τα καλύτερα για τον Ράφα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σινσινάτι το καλοκαίρι, και ο 37χρονος Ισπανός του έστειλε μια μεγάλη αγκαλιά, αλλά και τις ευχές του για επιτυχημένη πορεία στα τελικά της ATP.

«Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος. Ο Ράφα ήταν ο ήρωάς μου όταν ήμουν μικρός, όταν άρχιζα να παίζω τένις. Έβλεπα τους αγώνες του, τους τελικούς σηκώνοντας τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και ένιωθα ότι ο Ράφα ήταν ο ήρωάς μου».

«Μια μεγάλη αγκαλιά και καλή τύχη στο Τορίνο» σχολίασε ο Ναδάλ κάτω από το βίντεο, ευχόμενος τα καλύτερα στον συμπατριώτη του ενόψει των προσπαθειών του στα Nitto ATP Finals (12-19/11).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις