fbpx

Στα ημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου οι Χριστοφή, Παύλου και Σακελλαρίδη

Στα ημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου οι Χριστοφή, Παύλου και Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης πήραν οι Ελένη Χριστοφή, Δήμητρα Παύλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.

Οι πρώτες δύο συνεργάζονται άψογα μέχρι στιγμής, και σήμερα πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους. Προκρίθηκαν στα προημιτελικά έπειτα από το walkover των Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα και Αλίσα Ροζέρ, και σήμερα κέρδισαν τις No. 2 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου και Νίκα Ράντισιτς με 7-6(6), 6-2.

Από την άλλη, η Σαπφώ συνεργάζεται με την Οάνα Γκαβρίλα, και μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα τους κόντρα στις Έλενα Κοροκοζίδη και Αναστασία Ζολοτάρεβα με 6-1, 6-3, κέρδισαν σήμερα τις Ουκρανές Ολεξάνδρα Ολγινίκοβα και Αναστασίγια Κωνσταντίνονβα Σομπόλεβα με 7-6(5), 6-2.

Στα ημιτελικά, οι κορυφαίες του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνε αλλά και No. 4 του ταμπλό, Ιλίνκα Νταλίνα Αμαριέϊ και Αντρέσκου Μίτου, ενώ το ελληνικό δίδυμο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Λάρα Σάλντεν (Βέλγιο) και Ντανιέλα Βισμάν (Λετονία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις