fbpx

Στα προημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου Σακελλαρίδη, Παύλου και Χριστοφή

Στα προημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου Σακελλαρίδη, Παύλου και Χριστοφή

Στον επόμενο γύρο των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης συνεχίζουν οι Σαπφώ Σακελλαρίδη, Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή, με τις δύο τελευταίες να συνεργάζονται, ενώ η πρώτη έχει ως παρτενέρ της την Οάνα Γκαβρίλα.

Το ελληνορουμάνικο δίδυμο επικράτησε στην πρεμιέρα τους των Έλενα Κοροκοζίδη και Αναστασία Ζολοτάρεβα με 6-1, 6-3, για να προκριθούν στην 8άδα της διοργάνωσης. Εκεί, οι No. 1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τις Ουκρανές Ολεξάνδρα Ολγινίκοβα και Αναστασίγια Κωνσταντίνονβα Σομπόλεβα.

Παράλληλα, Χριστοφή και Παύλου προκρίθηκαν στα προημιτελικά, έπειτα από το walkover των Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα και Αλίσα Ροζέρ. Για να περάσουν στα ημιτελικά θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των No. 2 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου και Νίκα Ράντισιτς.

Όσον αφορά τώρα τα διπλά των ανδρών του ίδιου τουρνουά, μόνο ο Μάρκος Καλοβελώνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 8άδα. Με παρτενέρ του τον Κύπριο Σέργη Κυρατζή, που είναι και στο No. 4 του ταμπλό, ξεπέρασαν το εμπόδιο των Χρήστο Γκλαβά και Γιώργο Βαλάρη με 6-2. 6-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις