fbpx

WTA Finals: Σφιόντεκ και Πεγκούλα για τον τίτλο στο Κανκούν

WTA Finals: Σφιόντεκ και Πεγκούλα για τον τίτλο στο Κανκούν

Έτοιμες για τον μεγάλο τελικό των φετινών WTA Finals είναι οι δύο φιναλίστ, Ίγκα Σφιόντεκ και Τζέσικα Πεγκούλα, που μετρούν το απόλυτο των νικών ως τώρα. Οι δύο κορυφαίες της διοργάνωσης βρίσκονται για πρώτη φορά στο ματς τίτλου, και αμφότερες έχουν τα δικά τους κίνητρα για τη νίκη.

Πρόκειται για αγώνα ανάμεσα στις πιο φορμαρισμένες τενίστριες του WTA Tour, μιας και μέχρι σήμερα στο Κανκούν δεν έχουν χάσει ούτε ένα σετ, και δικαιολογημένα βρίσκονται ως εδώ. Ο τελικός θα αρχίσει λίγο μετά τις 23:30 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Αυτή θα είναι η 9η on court συνάντησή τους, με την 22χρονη Πολωνή να υπερτερεί σε νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (5-3). Παράλληλα, η ίδια επιδιώκει να κατακτήσει τον τίτλο στο Μεξικό, προκειμένου να προσπεράσει την Αρίνα Σαμπαλένκα και να κλείσει τη σεζόν στην κορυφή του κόσμου.

Θα είναι το δεύτερο διαδοχικό Year-end No. 1, ενώ θα βρεθεί για 21η φορά σε τελικό WTA διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό ως τώρα 16 νίκες και 4 ήττες. Αντίθετα, η 29χρονη Αμερικανίδα διεκδικεί τον πέμπτο τίτλο της καριέρας της, μετά από 9 παρουσίες σε τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις