fbpx

Στη Σεβίλλη ο Τσιτσιπάς για να στηρίξει την Μπαντόσα (pics)

Στη Σεβίλλη ο Τσιτσιπάς για να στηρίξει την Μπαντόσα (pics)

Στάση πριν το Τορίνο έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ταξίδεψε στη Σεβίλλη για να στηρίξει τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Η 25χρονη Ισπανίδα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση φορώντας τα χρώματα της εθνικής της ομάδας, για το Billie Jean King Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα περάσει τρεις μέρες στην Ισπανία, για να στηρίξει την No. 67 του κόσμου στις προσπάθειές της με το εθνόσημο, ενώ παράλληλα επιστρέφει και από την πολύμηνη απουσίας της από τα κορτ λόγω του τραυματισμού στη μέση.

Η διοργάνωση ξεκινά αύριο Τρίτη (9/11) με τις αναμετρήσεις Ελβετία-Τσεχία και Αυστραλία-Σλοβενία, ενώ η Ισπανία θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (8/11), με τον Στέφανο να αναμένεται στην εξέδρα, όπως έκανε αντίστοιχα η Μπαντόσα στις προσπάθειές του με την εθνική στο Καλλιμάρμαρο.

Μία μέρα μετά, την Πέμπτη (9/11), ο No. 6 του κόσμου θα αναχωρήσει για το Τορίνο, όπου θα δώσει το παρών για 5η διαδοχική χρονιά στα Nitto ATP Finals (12-19/11), με στόχο την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στη σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις