fbpx

Τζόκοβιτς: «Είμαι περήφανος, αν αναλογιστεί κανείς τι πέρασα αυτή την εβδομάδα» (vids)

Τζόκοβιτς: «Είμαι περήφανος, αν αναλογιστεί κανείς τι πέρασα αυτή την εβδομάδα» (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ 6-4, 6-3 σε 98 λεπτά, στο Paris Masters, φθάνοντας στους 40 τίτλους στην καριέρα του σε 1000άρι τουρνουά και στους 97 στην καριέρα του.

«Είναι απίστευτο. Να μπορώ να το κερδίσω μετά από αρκετά δύσκολες συνθήκες για μένα αυτή την εβδομάδα. Βασικά, να επιστρέφω από το χείλος του γκρεμού χάνοντας τρεις συνεχόμενους αγώνες, την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Ήμουν πολύ κοντά στο να χάσω αυτούς τους αγώνες και κατάφερα με κάποιο τρόπο να βρω μια έξτρα ταχύτητα όταν χρειάστηκε.

Σήμερα, νομίζω ότι και οι δύο ήμασταν αρκετά σφιχτοί στην αρχή και μπορούσα να δω ότι έμεινε λίγο από καύσιμα. Και εγώ επίσης, αλλά κατάφερα με κάποιο τρόπο να βρω ένα έξτρα χτύπημα πάνω από το φιλέ. Νομίζω ότι ο αγώνας ήταν πιο κλειστός απ’ ό,τι δείχνει το σκορ, αλλά άλλη μια καταπληκτική νίκη για μένα. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν, αν αναλογιστεί κανείς τι πέρασα αυτή την εβδομάδα», είπε στις on court δηλώσεις του ο Τζόκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τζόκοβιτς διέκοψε τις δηλώσεις του για να πάει και να παρηγορήσει τον Ντιμιτρόφ, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

«Έχω βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε τέτοιες καταστάσεις, να χάνω τελικούς», είπε ο Τζόκοβιτς, όταν ρωτήθηκε τι είπε στον Βούλγαρο και συνέχισε: «Έχω φυσικά την ευλογία να κερδίζω περισσότερους τελικούς από όσους έχω χάσει και πραγματικά ελπίζω ότι θα συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έχει παίξει μερικά από τα καλύτερα τένις του αυτή την εβδομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω να μπορεί να κερδίζει μεγάλες διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις