fbpx

Paris Masters: Κέρδισε την 3ώρη μάχη ο Τζόκοβιτς και πέρασε στον τελικό (vid)

Paris Masters: Κέρδισε την 3ώρη μάχη ο Τζόκοβιτς και πέρασε στον τελικό (vid)

Αλύγιστος ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Κατάφερε να επιστρέψει από χαμένο σετ κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τελικώς επικράτησε με 5-7, 7-6(3), 7-5 μετά από τρεις ώρες και ένα λεπτό αγώνα στο κεντρικό κορτ του Παρισιού. Κάπως έτσι εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Rolex Paris Masters.

Ο 36χρονος Σέρβος πέρασε back to back 3ώρη δοκιμασία στην Πόλη του Φωτός, και ξεπέρασε 2 διαδοχικά εμπόδια του Top-10, για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του 7ου τίτλου του στην εν λόγω διοργάνωση, στην οποία μετρά ήδη 8 τελικούς. Αύριο θα παίξει στον 58ο τελικό του σε Masters.

Παράλληλα, έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του 8ου Year-end No. 1, και αν νικήσει στον τελικό τον φορμαρισμένο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα φτάσει στην 40η κατάκτηση ενός 1000αριού, στο 97ο τίτλο του, αλλά και στην 50η φετινή επικράτησή του, έχοντας χάσει μόλις 5 φορές μέσα στο 2023.

Ο τελικός στη γαλλική πρωτεύουσα θα ξεκινήσει στις 16:00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD. Θα είναι η 13η συνάντησή του Νόλε με τον 32χρονο Βούλγαρο, τον οποίο έχει νικήσει 11 φορές, αλλά και 2 φορές φέτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις