fbpx

WTA Finals: Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Κανκούν

WTA Finals: Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Κανκούν

Τρία εισιτήρια για την ημιτελική φάση, τόσο στα διπλά όσο στα μονά των WTA Finals, θα κριθούν το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) στο Κανκούν του Μεξικού.

Στις 22:00 θα συνεχίσουν τη χθεσινή τους (διακόπηκε λόγω βροχής και έντονου αέρα) αναμέτρηση Έλενα Ριμπάκινα και Αρίνα Σαμπαλένκα, με την 25χρονη Λευκορωσίδα να έχει κερδίσει το πρώτο set (6-2), όμως η Καζάκα στο δεύτερο, απέχει ένα service game από την ισοφάριση (5-3). Οι δύο τενίστριες διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τζέσικα Πεγκούλα έκανε το 3/3 και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου, κερδίζοντας την Μαρία Σάκκαρη με 6-3, 6-2.

Τη σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση μεταξύ των Κόκο Γκοφ και Μαρκέτα Βοντούσοβα, που αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ μετά από αυτό θα ακολουθήσει το ματς ανάμεσα στην Ίγκα Σφιόντεκ, και την Ονς Ζαμπέρ (02:00 ).

Στο Chetumal Group η 22χρονη Πολωνή δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, αφού χρειάζεται έστω ένα set για να το πετύχει.

Από την άλλη, Κόκο Γκοφ και Ονς Ζαμπέρ είναι στο 1/1 και μετρούν από δύο κερδισμένα και χαμένα sets, ενώ η Βοντρούσοβα είναι στο 0/2 και διατηρεί απλώς μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις