fbpx

Τζόκοβιτς: «Αντιμετωπίζω προβλήματα με το στομάχι μου και δεν είμαι ο εαυτός μου»

Τζόκοβιτς: «Αντιμετωπίζω προβλήματα με το στομάχι μου και δεν είμαι ο εαυτός μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, μετά τη δύσκολη νίκη του με 4-6, 7-6 (2), 6-4 επί του Τάλον Γκρίκσπορ, και τόνισε πως αντιμετωπίζει προβλήματα με το στομάχι του τις τελευταίες μέρες, κάτι που τον ταλαιπώρησε και στην αναμέτρησή του.

«Ειλικρινά, τις τελευταίες μέρες έχω περάσει περισσότερο χρόνο στη λεκάνη της τουαλέτας απ’ ότι στο γήπεδο. Αντιμετωπίζω προβλήματα με το στομάχι μου και δεν είμαι ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεις ανέφερε: «Βγήκα εκεί έξω με την ιδέα να κρατήσω το σερβίς μου για να πάω στο tie-break. Κατάφερα να το κάνω στο 2ο σετ και εκεί ανέβασα το επίπεδό μου. Στο 3ο σετ ξεκίνησα να νιώθω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτή την πρόκληση».

Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον Γκρίκσπορ: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο μεγάλο παιχνίδι που έκανε ο αντίπαλός μου. Aν κέρδιζε σήμερα, θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έριξε σχεδόν καθόλου το επίπεδό του σε όλο τον αγώνα και ήταν μια εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου».

Σήμερα, Παρασκευή (3/11) στις 20:30, ο Σέρβος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρουν για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις