fbpx

WTA Finals: Κλείνει τη σεζόν η Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα

WTA Finals: Κλείνει τη σεζόν η Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα

Ολοκληρώνει τις προσπάθειές της στο φετινό Tour η Μαρία Σάκκαρη, αντιμετωπίζοντας την Τζέσικα Πεγκούλα στο τελευταίο της παιχνίδι στα WTA Finals. Η 28χρονη Ελληνίδα μετρά δύο διαδοχικές ήττες σε ισάριθμα ματς στο Κανκούν, και θέλει να κλείσει με χαμόγελο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι της Μαρίας αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:00 ώρα Ελλάδος), και η μετάδοσή του θα γίνει από το Novasports 6HD. Αμέσως μετά θα πάρουν τη σκυτάλη Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα, σε έναν «τελικό» πρόκρισης στην 4άδα.

Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς ανάμεσα σε Σάκκαρη και Πεγκούλα, καθώς η No. 9 του κόσμου έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ η 29χρονη Αμερικανίδα έχει “κλειδώσει” την πρωτιά του Bacalar Group, μετρώντας δύο σερί νίκες.

Αυτή θα είναι η 10η on court συνάντησή τους. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει παραπάνω νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (5-4), όμως στις τρεις φετινές τους αναμετρήσεις σε Κατάρ, Ουάσινγκτον και Τόκιο, η No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης έχει χαμογελάσει στο τέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις